Tarkista viljavuustutkimuksen voimassaolo ja lähetä näytteesi analysoitavaksi! 

Nyt on hyvä hetki tarkistaa hallinnassa olevien peltolohkojen viljavuustutkimusten voimassaolo. Kätevimmin tarkistat ne kirjautumalla asiakastiedoillasi Suomen Ympäristöpalvelun TULOSPALVELUUN, josta löytyy viljavuustutkimustulokset 6.6.2017 saakka. Uudemmat tulokset löytyvät Eurofins Agron Tuloslaarista www.tuloslaari.fi. Toki voit aina myös soittaa asiakaspalveluumme. Syksyllä otetut näytteet, jotka ovat vielä lähettämättä, kannattaa laittaa postiin pikimmiten, jolloin vältytään viime hetken paniikilta kevään muiden kiireiden keskellä. Toimitusaikamme on kolme-neljä viikkoa läpi vuoden! Tämän takaa pitkälle automatisoitu analyysilinjastomme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme.

Tänä vuonna tulee uusia tutkimukset vuonna 2014 otetuista näytteistä. Yhdellä viljavuustutkimuksella voi suunnitella viiden kasvukauden lannoitukset. Muistathan, että tulosten on oltava käytettävissä ennen seuraavaa lannoituskertaa, joten huolehdi näytteiden ottamisesta ja lähettämisestä ajoissa! Tilauksessa kannattaa hyödyntää sähköistä tilausjärjestelmäämme Tilauslaaria sekä tulosten tutkimisessa Tuloslaaria. Sähköisen tilauksen Tilauslaarissa tehneille annamme myös alennuksen käsittelykulusta.

Osassa vanhoissa maanäyterasiapakkauksissamme on vielä mukana Postin esitäytettyjä postipakettikortteja. Ne poistuivat käytöstä vuoden vaihteessa. Pyydämme asiakkaita postittamaan näytteensä asiakaspalautuksena, ohjeet postitukseen löytyvät kotisivuiltamme. Näytteet voi postittaa myös maksamalla itse Postissa normaalin pakettimaksun.

Asiakaspalveluumme Ouluun saat yhteyden sähköpostilla HelenaPesola@eurofins.fi (tai viljavuuspalvelu@eurofins.fi) tai puhelimella 044-588 5262 (tai Mikkeli 015- 320 400).

Takaisin

Näytteen n:o Lohkon tunnus / tunnukset Lohkon nimi Näytteen-
ottopäivä
Karttapiste Maalaji Multavuus
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja